Om Meg Foto og redigering Profil Bloglivin' Flickr Facebook

Vil ha


Jakken i mitt liv

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Dette vil jeg ha på i dag

Jakke - Nastygal  Smykke - Hennes og Mauritz  Sko - Nelly.com  Topp - Bikbok  Bukse - Bikbok 

Dette har jeg så lyst til å ha på i dag! Jeg elsker JC skoene, selv om de gjør meg 1.96 høy. Jeg elsker super flex buksene fra bikbok, topper med markert midje og korte, tøffe smykker. Selvfølgelig må jeg ha en pelsjakke utenfor. 

Ville du gått med dette?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Fur


Nr. 1  Nr.2  Nr.3  Nr.4  Nr. 5

Alt fra Hennes og Mauritz. 

Jeg digger pels. Gjør deg så god og varm, selv på de kaldeste høst dager. På HM fant jeg mange fine ting med pels på. Pelskragen kan du både matche til skinn jakke og ola jakke. Jeg elsker, som dere kanskje har fått med dere, å gå i vest. Derfor falt selvfølgelig også pels vesten i smak. 

Liker du å bruke pels? Noe spesielt som falt i smak?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Skirts


1 - Gina Tricot  2 - Hennes og Mauritz  3 - Hennes og Mauritz  4 - Hennes og Mauritz 
Jeg har blitt utrolig glad i å gå i skjørt til alle mulige anledninger. Jeg digger alle disse skjørtene og skulle gjerne hatt dem alle, men det er skjørt nr. 2 i midten som er favoritten. Skjørtet er med i Lena Del Rey - Kolleksjonen til Hennes og Mauritz. Det jeg liker med skjørtet er at det er helt spesielt med sin hår aktige overflate. Det er forresten mye finere i virkeligheten

Liker du å gå med skjørt? Et spesielt skjørt som falt i smak?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Dette vil jeg ha på i dag


Kjole - Asos  Jakke - Hennes og Mauritz  Smykke - Asos  Bukse - Asos  Sko - Nelly.com  Lue - Hennes og Mauritz  Armbånd - Asos

Ville du gått med dette?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Gina Tricot

Nr 1     Nr 2     Nr 3     Nr 4     Nr 5     Nr 6     Nr 7

Jeg elsker elsker elsker alt på Gina Tricot for tiden! De har kule skinn bukser med detaljer, noe som passer bra fordi skinn er inn denne høsten. I tillegg har de også mange ulike plagg i vinrødt. Den fargen har jeg blitt helt forelsket i, men har enda ikke fått kjøpt meg noe. En kul jakke med markert midje, deilig og varm hvit poncho og en kul sølvfarget veske. Fantastisk!

Hva syns du, Har du lyst på noe av dette? 

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Accessories1 - Gina Tricot  2 - Gina Tricot  3 - Gina Tricot  4 - Gina Tricot  5 - Gina Tricot

Kropps smykkene fra Gina Tricot er så utrolig fine! Jeg er helt forelsket, det er jo det eneste du trenger til å fikse opp hvilket som helst antrekk. En enkel lilla clutch med fine sølv detaljer, en kul krage med nagler og et langt sølv smykke, Nydelig. Gina Tricot kan det med accessories. 

Likte du noen av tingene spessielt godt?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Accessories

1 -  Nastygal.com  2 - Nastygal.com  3 - Nastygal.com  4 - Nastygal.com  5 - Nastygal.com  6 - Nastygal.com

Masse kule accessories fra Nastygal.com. Jeg har tidligere sakt at jeg ønsket meg en kul sekk, og her har de mange ulike varianter å velge mellom. Jeg er solbrille gal, på denne nettbutikken har de også mange ulike andeledes og kule solbriller og velge mellom. De har også enkle og stilrene ting som den fine hvite clutchen. Ta en titt innom!

Noe du likte spesielt godt?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Fall


1 - Gina Tricot  2 - Gina Tricot  3 - Gina Tricot  4 - Gina Tricot  5 - Gina Tricot

Det går fremdeles å bruke skjørt, selv om det blir kaldere, bare bytt ut de korte med noen lange som nr 1. Blaser og skinn vestene kan ikke bare mikses over en kald skjorte, men også over strikka eller ulgensere for å holde varmen. Strikka genseren på nr. 3 er alltid en hit, men denne gangen kan man også få vise en skulder uten å fryse. Det er godt med noe varmt i halsen nå som kaldere tider kommer, litt pels for å varme opp er både moteriktig og effektivt. 

Vil du også ha noe av dette?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Wants - Accessories


1 - Nelly.com  2 - Nelly.com  3 - Bikbok 4 - Asos  5 - Nelly.com  6 - Asos

Det fins du mye fine accessories! Selv har jeg blitt helt hekta på alt med nagler på. Jeg bruker aldri caps, men når jeg så denne svarte enkle skinn capsen fikk jeg noen gode ideer om hvordan jeg kan mache den. Pynte sløyfer til å ha i halsen syns jeg er utrolig kult, denne var til og med hakket enda bedre. Den er stor og med bånd, perfekt!

Noe av dette du likte spesielt godt? 

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin
hits