Om Meg Foto og redigering Profil Bloglivin' Flickr Facebook

inspiration


Todays fashion inspiration

Super kule runde solbriller, gleder meg til sommeren når jeg kan gå med solbriller hver dag

Voes tøffe tights

Dr. Martens med heler, gjør de allerede super tøffe skoene litt mer elegante

Verdens søteste strutteskjørt

Tøffe cutout bukser

Nydelig glittrende jakke

Supertøff cutout kjole.

Tightsen og skoa!Nagle BHen kombinert med en enkel topp og levis shorts

Alle bildene er hentet fra min weheartit

Dette var det jeg ble mest inspirert av i dag. Ble du inspirert?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays studded inspiration

Denne toppen hadde vært også vært fantastisk uten nagler, men med nagler blir den jo bare helt perfekt!

 Litt inspirasjon til hvordan man kan kombinere nagle BHen, uten at det blir for mye.

Verdens kuleste ballerina sko. Kjenner at jeg angrer veldig på at jeg ikke kjøpte slike i London...Denne skinnjakka var jo bare døds tøff!

Hvis jeg bare hadde kledd caps, hadde jeg laget en sånn caps for lenge siden. Det er bare helt rått.

En helt vanlig strikkagenser pyntet med nagler på skuldrene

Et par med sorte converse blir alltid mye kulere med litt nagler.Nagler på skuldrene er alltid en vinner.

 

Kjærligheten min for nagler fortsetter, selv om det kanskje ikke helt er det nye og kule lengre. Jeg syns man kan putte nagler på alt fra sko til lue og plagget blir automatisk 100 ganger kulere. Det som er så fint med nagler er at man kan pynte plagene sine med det helt selv. Det er ikke vanskelig i det hele tatt!

Ble du inspirert? Liker du nagler?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays street style inspiration

Fint og behagelig antrekk med nydelige farger

Den søteste hatten med noe av det kuleste i hele verden: Bukseseler

Super fin og så enkel cluch som du kan få

Den kuleste ola skjorta med åpne skuldre

Glade jenter med verdens fineste lange blonde hårFinere og mer glittrende cluch må man lete lenge etter

Ble du inspirert?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Film anbefalinger

Juletiden er den perfekte tiden å nyte inne i et varmt hus, under et varmt pledd forran en skjerm med en god film. Derfor tenkte jeg at jeg skulle tipse dere om tre av mine favoritt filmer. 

Soul Surfer 

Denne filmen er en av de siste jeg har sett, og jeg ble veldig positivt overrasket. Det handler om en surfer som blir angrepet av en Hai og mister armen sin. Jeg ble veldig rørt av å se på denne filmen og var på nippet til å felle noen tårer flere ganger i løpet av handlingen. Filmen anbefales for deg som har lyst til å være en del av en trist og veldig spennende historie.

Memento

Dette må være en av de kuleste filmene jeg har sett! Man blir helt dratt inn i handlingen og må følge med fra start til slutt for å forstå handlingen, fordi den er bygd opp på en helt spesiel måte. Filmen handler om en mann som hver dag våkner opp, og husker ingen ting av hva som har skjedd tidligere, hvem han er eller hva han skal. Denne filmen anbefales for deg som liker spennende filmer der du må være med på å løse gåten. 

Deja vu 

Alle har hatt deja vu følelsen før. Denne filmen bygger på nettopp deja vuer. Filmen har laget en forklaring på hvorfor deja vuer oppstår, og en mann prøver å dra til fortiden for å endre det forferdelige han vet kommer til å skje. Dette er filmen for deg som ønsker en spenning fra start til slutt.

Har du sett noen av disse filmene? Vil du se noen av dem nå?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Nyttårs antrekket

ELEGANTKjole - Nastygal  Sko - Nelly.com  Øyenskygge - Nelly.com  Neglelakk - Nelly.com  Hår donut - Hennes og Mauritz  Armbånd - Nelly.com  Ringer - Nastygal  Clutch - Hennes og Mauritz

 

TØFFKjole - Nastygal  Sko - Nelly.com  Leppestift - Nelly.com  Hårpynt - Nastygal  Clutch - Nastygal  Øyenskygge - Nelly.com  Neglelakk - Nelly.com  Smykke - Nastygal  Armbånd - Gina Tricot  

 

SØT 


Kjole - Nastygal  Belte - ASOS  Sko - Nelly.com  Øredobber - Nelly.com  Ringer/armebånd - Nelly.com  Clutch - Hennes og Mauritz  Neglelakk - Nelly.com

Det jeg forbinder med nyttårs antrekk er glitter. Derfor har jeg valgt å putte glitter inn i hvert av antrekkene for å få dem til å passe spesielt til anledningen. Min personlige favoritt er den tøffe versonen.

Hvilket av antrekkene er din favoritt? Ble du inspirert til nyttårsantrekket ditt?

Nå reiser jeg for å feire jul i sverige, så er jeg hjemme bare en halv dag før jeg reiser videre til London. Derfor kommer det ikke til å være mye som skjer her før den 3. januar (untatt noen få forhonds skrevene innlegg)

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays street style inspiration

Dette skjørtet falt perfekt inn i min smak som den skjørt, blå og pels elskende personen jeg er.

Elsker denne buksa. Hvis jeg noen gang finner en sånn skal jeg kjøpe den uansett hva(nesten). Noen tips om hvor? 

Likte veldig godt ideen med knesokker over knesokker. Effekten med den røde stripen ga en fin overgang fra de svarte sokkene til huden. 

Enda mer fantastisk pels. Super kul jakke!Sist men ikke minst måtte jeg ta med denne fantastiske fløyels kjolen. Helt utrolig vakker!

Ble du inspirert av noe av dette?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays fashion inspiration

Nydelig fløyelsskjørtet jeg har sett noen gang


Super kul poncho/vest! 


Langt flagrende skjørt i den fineste fargen med nagle tilbehør og mørkeblondt hår med blonde tupper. Elsker alt med denne looken!


Verdens kuleste og enkleste clutch.

Den søteste strikka genseren.


Super fint strutte skjørt som piffer opp hele antrekket. 

Jeg ble i hvertfall veldig inspirert av antrekkene jeg fant på weheartit i dag. Ble du inspirert? 

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Gå med det du vil!

Jeg vet at det er mange der ute som ikke tørr å ha på seg det de selv vil. Jeg var en av dem før. En av de personene som skulle ønske at hun var jenta med de kule klærne, som skilte seg ut i mengden på en positiv måte. På kvelden finner de frem et super fint antrekk, men neste morgen tørr de ikke gå med det. Dette er ofte av den enkle grunn at de er redd for hva andre vil tenke og mene om dem. 

- Start i det små

Det er ikke lett og hoppe rett inn i en ny stil. Den må bygges opp etter hvert. Start med å bytte ut hettegenseren med en finere topp, mer accessoirer, leppestift og kanskje høye heler til hverdags. Pass på at endringene ikke blir for store.


- Utforsk

Mitt tips er å mikse antrekkene dagen før, eller en dag du føler deg veldig inspirert! Miks ferdig mange antrekk og ta frem et og et for hver dag. 

- Prøv å stenge ute de stygge kommentarene/blikkene

Jeg vet selv at når man går i noe litt uten om det vanlige, vil folk se ekstra på deg. Hvis du er usikker vil du nok ofte ta blikkene som stygge, at de er negativt ment, men det tror jeg ofte er noe man innbiller seg. Jeg har flere ganger tatt meg selv i å se på andres antrekk, som jeg egentlig syns er kjempe kult, men like etterpå finne ut at det fort kunne oppfattes som et negativt blikk. 

- Ta til deg alle positive kommentarer!

Når noen sier: Så fin du er i dag! Så er du nødt til å ta til deg denne kommentaren. Selv om det bare er én som sier det. Dette vil gi deg styrke til å fortsette å gå med det du vil! - Fin hjemme, fin ute

Hvis du føler deg fin i det du har på deg når du ser i speilet hjemme, betyr det at du selv er fornøyd med antrekket, og det er det som teller. Da skal du ikke la deg påvirke av blikk og kommentarer som er negative. 

- Bli sikker på deg selv

Vi har alle ting ved kroppen vår vi ikke er helt fornøyd med. Ting vi ikke kan forandre på. Da må vi bare lære oss å fokusere på de tingene vi er fornøyd med. Du syns kanskje at det å se seg i speilet og si de tingene du liker ved deg selv høyt, høres veldig rart ut. Tro det eller ei, det hjelper deg faktisk til å fokusere på de tingene du liker, og gjemmer bort de negative tankene rundt det ved kroppen din du ikke er så fornøyd med. Når du mikser et antrekk kan du også prøve å fremheve disse positive sidene, og skjule de negative. Husk hvitt forstørrer og svart forminsker.


-  Hvis du vil nok, kan du!

 

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays backpack inspiration

Kul og enkel vintage skinn sekk. Passer til alt.

Søt mint farget sekk for å friske opp ett antrekk og en enkel hvit skinn sekk. 

Tøff skinn sekk med nagler. Veldig god DIY inspirasjon! Søt sekk med blomser print. 

Noe jeg har savnet er å ha en kul sekk! Jeg syns det kan friske opp ett antrekk så utrolig mye, i tillegg er det så mange ulike typer å velge mellom. Dette gjør det mulig å mache sekken til hvilken som helst stil. Sekk passer jo også bra nå som det er skolestart. Dessverre kan ikke jeg bruke slike sekker som på bildet på skolen.. alt for mye å bære på.

Liker du sekker?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Today's flatform inspiration

Flatforms er et godt alternativ for de litt lavere, som ønsker å bli hørere uten å måtte gå i høye heler, eller for meg som bare syns det er kult. Flatforms gir ofte en mye mindre pyntet look enn høye heler, derfor kan det passe godt til hverdags.

Tøffe og andeledes Converce.


Mine favoritter her er det første paret øvers til venstre.

Fargeglade flatforms som gir liv til antrekket.

Bildene er hentet fra Min weheartit

Hva syns du om flatforms?

 HUSK! fotokonkurransen HER

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays DIY inspiration

Enkelt og kreativt. Dette må testes ut. 

Jeg har godtestop, som betyr at jeg ikke spiser godteri, kake eller drikker brus. Dette har jeg hatt helt siden nyttår og jeg har faktisk gått ned ca 6 kg. Når jeg er på en slik diett er jeg hele tiden ute etter nye og sundere alternativer. Dette syns jeg så ut som en veldig god ide, men jeg kommer til å bruke mye mørkere sjokolade. Tenkte å bruke ca 80% kakao sjokolade. Kiwien er uansett så søt at kombinasjonen vil nok bli perfekt. I tillegg til at det ser veldig delikat ut. 

Dette har jeg allerede prøvd meg på en gang. Jeg kan ikke akkurat si at det ble så veldig velykket, men øvelske gjør vell mester.

Så søtt og så enkelt! en slik lampe skal jeg virkelig få laget meg. Flaks at jeg faktisk trenger en ny lampe på rommet også. 


Dette syns jeg var utrolig kult, har tenkt til å gjøre det samme, men kanskje med en kroninger i stede. 

Noe her du skal teste ut? Har du noen fler gode DIY tips til meg? 

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays open back inspirationNå som det er sommer og man får en fin brun rygg å vise frem, men ikke vil gå med bikini eller korte topper. Da er det supert med kjoler og topper med åpen rygg. Jeg syns det ofte gjør antrekket mer elegant. 

Bruker og liker du kjoler og topper med åpne rygger?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Todays moustache inspiration

Bare jeg som elsker barter?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin
hits