Om Meg Foto og redigering Profil Bloglivin' Flickr Facebook

Hessdalen 2012Kanskje ikke de beste bildene jeg har tatt, men hadde veldig lyst til å dele noen av bildene fra klasseturen til Hessdalen. Bildene er ikke tatt med mitt eget kamera, men med et Sony a55 kamera. Dette var fordi jeg ikke turte ta med mitt eget, fordi jeg var redd for at det skulle bli ødelagt. Etter å ha brukt Sony kameraet kjenner jeg at jeg er VELDIG glad for at jeg selv har nikon d300s! Det er uten tvil et MYE bedre kamera. 

Om nettene satt vi ute i håp om å få observere det mystiske lyset til hessdalsfenomenet. Det er et lys som oppstår spessielt i denne dalen og ingen vet helt hvorfor det kommer. Jeg tror jeg fikk sett dette lyset, men er litt usikker fordi det var så mange fly og biler i området som lyste. Jeg fikk i hvertfall sett en utrolig stjerne himmel og nordlys. 

For å prøve å dokumentere lysene fikk jeg prøve meg på ulike kameraer og foto annet foto utstyr. Heldigvis for meg brukte de Nikon kameraer! Nå har jeg både fått utforsket et Nikon d3s og et Nikon d700 pluss et 360 graders fisheye objektiv som vi stilte rett opp mot himmelen. Da fikk vi et supert bilde av hele stjerne himmelen og nordlyset. Jeg skal prøve å få tak i noen av bildene vi tok. 

Jeg har hatt en uforglemmelig tur med gode venner, vi har opplevd alt slags vær og sett mystiske lys i det fjerne. Du kan lese mer om Hessdalen og de mystiske lysene som oppstår i dalen HER

Hva syns du om bildene? Har du vært i Hessdalen?

Du finner meg på Bloggurat.

bloglovin

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentarhits